Céges weboldal készítés mobilra, okostelefonra

Pörgesse fel vállalkozását egy saját mobil weboldallal!

Mi az a mobilbarát weboldal?

A mobilbarát weboldal lényege, hogy a weboldalunk mindenféle netezésre alkalmas eszközre és kijelzőméretre megfelelően reagál és így minden felhasználónak tökéletes élményt biztosít. Egyre magasabb azok száma, akik mobilon nézik weboldalunkat. Vége tehát annak a korszaknak, amikor a weben egyetlen felbontásra, egyetlen kijelző méretre készítettük a weboldalakat, mivel honlapunkat sokkal színesebb palettán nézik a látogatók. Van aki okostelefonról, van aki tabletről és van aki laptopról vagy hagyományos asztali gépről érkezik céges bemutatkozó weboldalunkra. A mobilbarát weboldalak lényege, hogy egyetlen weboldallal (reszponzív weboldalunkkal) mindhárom kijelzőn (mobil, tablet, számítógép) könnyen olvasható tartalmat és rugalmasan működő, szép designt lehet kialakítani.

Google büntetése a nem mobilbarát weboldalaknak

Google hivatalosan is bejelentette, hogy jobb pozícióban fognak szerepelni a mobilbarát weboldalak, mint azok a weboldalak, amelyeknek nincs megfelelő mobiltelefonos megjelenése, nem kezelik megfelelően a mobiltelefonos látogatókat. 

Meglévő nem mobilbarát weboldal mobilbaráttá tétele

Az esetek nagy százalékában nem mobilbarát weboldalát mobilbaráttá tudjuk tenni. Alapvetően kétfajta megoldást alkalmazunk a mobilbarát weboldal elkészítésére. Az egyik amikor egy külön aldomainre (általában m.domain.hu) irányítjuk a mobil eszközökről érkező felhasználókat. A másik, talán kicsit profibbnak mondható megoldás a reszponzív webdesign alkalmazása, amely az eszköz kijelzőjének, képernyőjének méretétől függően jeleníti meg a weboldalt.

Ha van már weboldala akkor is van megoldás, mert általában meg tudjuk oldani, hogy meglévő weboldala reszponzív legyen. Kérje ingyenes ajánlatunkat »

vadv dvdvs