Céges weboldal készítés mobilra, okostelefonra

Pörgesse fel vállalkozását egy saját mobil weboldallal!

Mi az a reszponzív webdesign

A reszponzív webdesign lényege, hogy már a design elkészítésekor különböző felbontású és méretű kijelzőkhöz, eszközökhöz igazodva, eltérő stílus szabályokat alkalmazunk, de ugyanazt a tartalmat jelenítjük meg minden eszközön. A reszponzív weboldalak tökéletesen jelennek meg mobilon, tableten, laptopon és monitorokon is.

Kinek és miért ajánljuk a reszponzív weboldalakat?

A mobil eszközök hatalmas fejlődését éljük meg, szinte hetente jönnek ki a gyártók újabb és modernebb telefonokkal, tabletekkel. A mobil internet egyre olcsóbb, az ingyenes wifi-t ajánló helyek száma rohamosan nő, ezáltal egyre jobban elérhető mindenki számára már a mobil eszközökön is az internet. Ennek következménye, hogy egyre magasabb azok száma, akik mobilon nézik weboldalunkat. Vége tehát annak a korszaknak, amikor a weben egyetlen felbontásra, egyetlen kijelző méretre készítettük a weboldalakat, mivel honlapunkat sokkal színesebb palettán nézik a látogatók.

Van aki okostelefonról, van aki tabletről és van aki laptopról vagy hagyományos asztali gépről érkezik bemutatkozó oldalunkra, webáruházunkra A reszponzív weboldalak lényege, hogy egyetlen weboldallal (reszponzív weboldalunkkal) mindhárom kijelzőn (mobil, tablet, számítógép) könnyen olvasható tartalmat és rugalmasan működő, szép designt lehet kialakítani.

Előnyök röviden

  • modern megjelenés
  • olvasható betűméret
  • szépen megjelenő képek
  • könnyű navigáció

Kérje ingyenes ajánlatunkat, ha reszponzív weboldalt szeretne készíttetni »

vadv dvdvs